GDM har siktet inställt på att bli Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. Registrera dig och prenumerera på våra lediga tjänster.

Håll koll på kommande tjänster.

Ekonomi & HR

Ekonomi & HR

På vår ekonomi- och HR avdelning arbetar vi med allt som rör vår ekonomi och olika HR frågor där vi samverkar mycket med övriga avdelningar. Vi är stödfunktioner för verksamheten och vi ska inom våra olika ansvarsområden agera på ett sätt som bidrar till att stödja och utveckla GDM för att uppnå uppställda verksamhets- och affärsmål och säkerställa att det finns stödjande och fungerande processer inom våra olika ansvarsområden. 

HR är en naturlig samarbetspart för verksamheten i frågor som rör HR och stöttar ledare och övriga medarbetare i det dagliga arbetet. Vi arbetar med frågor som på olika sätt handlar om att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare. 

Våra ekonomer arbetar med extern och intern redovisning samt ansvarar för löne- och personaladministrationen. 

Om du gillar siffror, ordning och reda, är serviceinriktad och har en fallenhet för administration och samordning eller en person som vill utveckla dig själv, din organisation och människor kommer du trivas hos oss. 

 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Vårt namn

GDM är en förkortning för Gustafsson Data och Musik. Vår VD och grundare är en suverän trummis.

130 medarbetare

Från en medarbetare 1992 är vi nu ca 130 och blir ständigt fler. Vi har kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå, Gävle och Stockholm.

"Hemma-hos" känsla

Vi har fantastiska kontorslokaler som förmedlar en mysig "hemma hos" känsla med sköna miljöer att jobba, träffas och trivas i.  Vårt Sundsvallskontor utsågs till de fjärde snyggaste i tävlingen Sveriges snyggaste kontor!

Utvecklas hos oss

Hos oss finns goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och du får jobba med många spännande kunder inom olika branscher.

Kul tillsammans

Vi tror på glädje och gillar att ha kul tillsammans. Vi firar, har afterworks, grillar, tränar, spelar musik ihop och umgås gärna även efter arbetstid.

Egen studio

Vi har egen studio för produktion av foto och film. Dessutom eget GDM band med egen scen och grym ljudanläggning.