GDM har siktet inställt på att bli Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. Registrera dig och prenumerera på våra lediga tjänster.

Håll koll på kommande tjänster.

Ekonomi & HR

Ekonomi & HR

Avdelningen Ekonomi och HR stödjer verksamheten i att nå sina affärs- och verksamhetsmål genom att vara en naturlig samarbetspartner. Vi erbjuder expertis inom extern och intern redovisning för att belysa företagets ekonomiska prestation och ställning, och vi underhåller externa relationer med aktieägare, långivare samt Skatteverket. Genom vår interna redovisning tillhandahåller vi värdefull information för framtidsplanering.

HR-sektionen fokuserar på att tillhandahålla stödjande verktyg och processer inom HR-området, med ett centralt fokus på kompetensförsörjning för att göra GDM till en attraktiv arbetsgivare. Vi värnar om värderingar som stödjer och ger mervärde till både medarbetare och kunder.

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Vårt namn

GDM är en förkortning för Gustafsson Data och Musik. Vår VD och grundare är en suverän trummis.

Vi växer!

Från en medarbetare 1992 är vi nu ca 140 och blir ständigt fler. Vi har kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå och Stockholm.

"Hemma-hos" känsla

Vi har fantastiska kontorslokaler som förmedlar en mysig "hemma hos" känsla med sköna miljöer att jobba, träffas och trivas i.  Vårt Sundsvallskontor utsågs till de fjärde snyggaste i tävlingen Sveriges snyggaste kontor!

Utvecklas hos oss

Hos oss finns goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och du får jobba med många spännande kunder inom olika branscher.

Kul tillsammans

Vi tror på glädje och gillar att ha kul tillsammans. Vi firar, har afterworks, grillar, tränar, spelar musik ihop och umgås gärna även efter arbetstid.

Egen studio

Vi har egen studio för produktion av foto och film. Dessutom eget GDM band med egen scen och grym ljudanläggning.