GDM har siktet inställt på att bli Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. Registrera dig och prenumerera på våra lediga tjänster.

Håll koll på kommande tjänster.

IT-Produktion

IT-Produktion

I IT-produktionen ryms allt som har med Infrastruktur och drift att göra och är kärnan i vår verksamhet. Vi har ett starkt kundfokus och ansvarar för att skapa en stabil drift där infrastruktur, funktioner och applikationer fungerar dygnet runt.  

Vi medverkar också till verksamhetsutveckling genom vårt engagemang i att föreslå förbättringar och effektivisering för våra kunder och GDM. Detta genomförs exempelvis genom automatisering och digitalisering.  

Övriga delar som ingår i IT-produktionen, är arbetsplatstjänster, utveckling och säkerhet.  

Tillsammans arbetar vi här med att först ta fram och designa tekniska lösningar och tjänster för att sedan bygga och implementera dem. Vi ger råd och har ett kundfokus som också innebär att vi hela tiden arbetar med omvärldsbevakning och innovation. 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Vårt namn

GDM är en förkortning för Gustafsson Data och Musik. Vår VD och grundare är en suverän trummis.

Vi växer!

Från en medarbetare 1992 är vi nu ca 140 och blir ständigt fler. Vi har kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå och Stockholm.

"Hemma-hos" känsla

Vi har fantastiska kontorslokaler som förmedlar en mysig "hemma hos" känsla med sköna miljöer att jobba, träffas och trivas i.  Vårt Sundsvallskontor utsågs till de fjärde snyggaste i tävlingen Sveriges snyggaste kontor!

Utvecklas hos oss

Hos oss finns goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och du får jobba med många spännande kunder inom olika branscher.

Kul tillsammans

Vi tror på glädje och gillar att ha kul tillsammans. Vi firar, har afterworks, grillar, tränar, spelar musik ihop och umgås gärna även efter arbetstid.

Egen studio

Vi har egen studio för produktion av foto och film. Dessutom eget GDM band med egen scen och grym ljudanläggning.