GDM har siktet inställt på att bli Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. Registrera dig och prenumerera på våra lediga tjänster.

Håll koll på kommande tjänster.

Försäljning & Marknad

Försäljning & Marknad

Den viktigaste egenskapen hos våra säljare och marknadsförare är förmågan att lyssna in och förstå våra kunders behov. Det är då vi hittar lösningar och skapar en enklare IT-vardag för våra kunder. Tillsammans arbetar vårt sälj-och marknadsteam för att öka företagets tillväxt, säkra affärer och är en viktig funktion i att bygga varumärkes- och kundrelationer. 

Är du lyhörd, lösningsorienterad med ett genuint intresse av människor och affärer? Är du en driven vinnarskalle är kreativ och har lätt för att kommunicera? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till vårt sälj-och marknadsteam! 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Vårt namn

GDM är en förkortning för Gustafsson Data och Musik. Vår VD och grundare är en suverän trummis.

Vi växer!

Från en medarbetare 1992 är vi nu ca 140 och blir ständigt fler. Vi har kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå och Stockholm.

"Hemma-hos" känsla

Vi har fantastiska kontorslokaler som förmedlar en mysig "hemma hos" känsla med sköna miljöer att jobba, träffas och trivas i.  Vårt Sundsvallskontor utsågs till de fjärde snyggaste i tävlingen Sveriges snyggaste kontor!

Utvecklas hos oss

Hos oss finns goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och du får jobba med många spännande kunder inom olika branscher.

Kul tillsammans

Vi tror på glädje och gillar att ha kul tillsammans. Vi firar, har afterworks, grillar, tränar, spelar musik ihop och umgås gärna även efter arbetstid.

Egen studio

Vi har egen studio för produktion av foto och film. Dessutom eget GDM band med egen scen och grym ljudanläggning.