GDM har siktet inställt på att bli Sveriges bästa leverantör av funktionell IT! Just nu söker vi

Kundteam

Inom avdelningen Kundteam har vi som alla på GDM, stort engagemang för att tillmötesgå våra kunders behov med en kombination av moderna arbetssätt och tekniska lösningar.
Vi inom Kundteam arbetar som kundnära IT-partner och är uppdelade i team som ansvarar för olika kunder. Kundteamen heter Queen, Journey, U2, S(c)ator och Toto. Kundteamens fungerar som en och samma kontaktväg in, dit våra våra kunder vänder sig för alla sina behov kring IT tillgodosedda, det kan t ex vara support eller konsultation.

Våra medarbetare i teamen har kontakten med kundens- och den egna verksamhetens användare genom vår självserviceportal, mejl, Teams eller telefoni. Vi hanterar ärenden och återställer funktionalitet så fort som möjligt för att minimera påverkan för våra kunder och deras verksamhet. Är du en teknikintresserad, kommunikativ och serviceinriktad person som månar om relationer till såväl arbetskamrater som kunder, då kommer du passa utmärkt hos oss.

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Jobbtitel
Plats
Ansök senast
Plats: Sundsvall
Ansök senast: 2024-04-02

Har du ett par års erfarenhet inom IT-support och är redo för ny utmaning?

Om uppdraget
Nu söker vi dig som har en bakgrund inom IT och är redo att bli en partner för våra kunder.

I GDM tror vi på engagemang, hållbarhet, utveckling och kvalitet. Tillsammans förenklar vi IT-vardagen och skapar IT-lösningar för våra kunder som verkligen fungerar.

Som supporttekniker hos oss ingår du i ett större team som arbetar med att leverera bästa tänkbara service gällande support och felavhjälpning vid tekniska problem som uppstår för våra kunder. Våra kunder arbetar i olika branscher och finns på olika orter vilket innebär att bredden på förfrågningar är stor. Supporten sker på plats på vårt fina kontor i Sundsvall via telefon, mejl och chatt eller direkt ute hos kund.

De vanligaste arbetsuppgifterna är:

  • Underhåll, felsökning och installation, främst i Windowsmiljö men även mobila enheter.
  • Support på områden såsom M365, Windows, Windows Server, nätverk, brandväggar, säkerhet, backup, Active Directory.
  • Dokumentation och strukturering av utrustning och system.
  • Kommunikation med kundföretag och olika befattningar från VD till fastighetstekniker eller externa leverantörer.

Du kommer att få introduktion för att sedan arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet. Sist men inte minst kommer du att ha väldigt roligt på jobbet med varierande arbetsuppgifter, där ingen dag är den andra lik.

Körkort är ett krav då avstånden mellan våra kunder varierar.

Bli en GDM’are
Vi söker dig med minst två års erfarenhet inom IT-support. Har du IT-utbildning är det meriterande.

För att trivas i rollen gillar du att sätta dig in i kundens ärende och utmanas av att lösa problem. Du är en självgående och arbetar proaktivt för att förstå och bemöta kundens behov. Du tar stort ansvar för ditt eget lärande i rollen. Du kommer arbeta i ditt team, vilket innebär att du behöver vara flexibel och samarbetsvillig, dvs man ställer upp för varandra.

Vi ser att du har:

  • Aktuell erfarenhet av felsökning i IT-system.
  • Generell IT-kunskap och erfarenhet av Microsoft & Windowsmiljöer- (365, Intune, Azure m.m.)
  • Kunskap inom nätverk och server.
  • Tal och skrift välformulerat på både svenska och engelska.

Kundnöjdhet är mer än viktig och du har förmågan att lyssna in och kan hålla humöret uppe även i oväntade situationer. Du gillar att knyta kontakter och sätter stort värde på goda relationer både med kund och med kollegor.

Vi erbjuder dig:
Jobb i en dynamisk och spännande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och utmana dig själv. Hos oss får du chansen att jobba med det senaste inom teknik och utveckla dina färdigheter ytterligare.

Vi erbjuder dig att bli en del av vårt engagerade och hjälpsamma team med möjligheten att jobba med en mängd olika uppgifter och kunder, med andra ord en varierad arbetsvardag med goda möjligheter att utvecklas.

Om GDM: 
Våra medarbetare är den viktigaste resursen för oss och vi är certifierade som en av Sveriges bästa arbetsplatser inom vår bransch. Vi är ca 130 medarbetare och har majoriteten av våra anställda vårt huvudkontor i Sundsvall men vi finns även på andra orter.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder med deras it-vardag och hoppas att du vill vara med på vår resa framåt och bli en del av vårt företag. Vi siktar mot att bli bäst i Sverige inom vårt gebit: Funktionell it, där vi är starka inom infrastruktur, drift och support. 
Läs mer om oss på www.gdm.se

Nu har du chansen att utrusta dig med ny teknik och fördjupat kunnande. Bli en GDM’are du också som hjälper våra kunder in i en smidigare och mer effektiv IT-tillvaro!

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande - Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Din ansökan: 

Sista ansökningsdag: 2024-04-02

Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid 100 % 
Provanställning 6 månader
Placeringsort: Sundsvall 
Kontaktperson: Christopher Sundström; Teamchef, tfn: 070-2576888, e-post: christopher.sundstrom@gdm.se

Ansökan görs på vår hemsida gdm.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst. 

 

 

Vårt namn

GDM är en förkortning för Gustafsson Data och Musik. Vår VD och grundare är en suverän trummis.

Vi växer!

Från en medarbetare 1992 är vi nu ca 140 och blir ständigt fler. Vi har kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå, Gävle och Stockholm.

"Hemma-hos" känsla

Vi har fantastiska kontorslokaler som förmedlar en mysig "hemma hos" känsla med sköna miljöer att jobba, träffas och trivas i.  Vårt Sundsvallskontor utsågs till de fjärde snyggaste i tävlingen Sveriges snyggaste kontor!

Utvecklas hos oss

Hos oss finns goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och du får jobba med många spännande kunder inom olika branscher.

Kul tillsammans

Vi tror på glädje och gillar att ha kul tillsammans. Vi firar, har afterworks, grillar, tränar, spelar musik ihop och umgås gärna även efter arbetstid.

Egen studio

Vi har egen studio för produktion av foto och film. Dessutom eget GDM band med egen scen och grym ljudanläggning.