GDM har siktet inställt på att bli Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. Registrera dig och prenumerera på våra lediga tjänster.

Håll koll på kommande tjänster.

Kundteam

Inom avdelningen Kundteam har vi som alla på GDM, stort engagemang för att tillmötesgå våra kunders behov med en kombination av moderna arbetssätt och tekniska lösningar. 

Vi inom Kundteam arbetar som kundnära IT-partner och är uppdelade i team som ansvarar för olika kunder. Kundteamen heter Queen, Journey, U2, S(c)ator och Toto. Kundteamens fungerar som en och samma kontaktväg in, dit våra våra kunder vänder sig för alla sina behov kring IT tillgodosedda, det kan t ex vara support eller konsultation.

Våra medarbetare i teamen har kontakten med kundens- och den egna verksamhetens användare genom vår självserviceportal, mejl, Teams eller telefoni. Vi hanterar ärenden och återställer funktionalitet så fort som möjligt för att minimera påverkan för våra kunder och deras verksamhet. Är du en teknikintresserad,  kommunikativ och serviceinriktad person som månar om relationer till såväl arbetskamrater som kunder, då kommer du passa utmärkt hos oss.

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Vårt namn

GDM är en förkortning för Gustafsson Data och Musik. Vår VD och grundare är en suverän trummis.

Vi växer!

Från en medarbetare 1992 är vi nu ca 140 och blir ständigt fler. Vi har kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå, Gävle och Stockholm.

"Hemma-hos" känsla

Vi har fantastiska kontorslokaler som förmedlar en mysig "hemma hos" känsla med sköna miljöer att jobba, träffas och trivas i.  Vårt Sundsvallskontor utsågs till de fjärde snyggaste i tävlingen Sveriges snyggaste kontor!

Utvecklas hos oss

Hos oss finns goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och du får jobba med många spännande kunder inom olika branscher.

Kul tillsammans

Vi tror på glädje och gillar att ha kul tillsammans. Vi firar, har afterworks, grillar, tränar, spelar musik ihop och umgås gärna även efter arbetstid.

Egen studio

Vi har egen studio för produktion av foto och film. Dessutom eget GDM band med egen scen och grym ljudanläggning.