GDM har siktet inställt på att bli Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. Registrera dig och prenumerera på våra lediga tjänster.

Håll koll på kommande tjänster.

Leverans

Inom Leverans och vi alla på GDM har ett stort engagemang för att medverka och tillmötesgå våra kunders behov med en kombination av moderna arbetssätt och tekniska lösningar.  Vi på Leverans arbetar främst med kundnära support i något av våra kundteam Toto, U2, SatorJourney  och Queen.  

Kundteamen fungerar som en och samma kontaktväg dit våra kunder vänder sig för alla sina behov kring IT. Våra medarbetare i teamen har kontakten med kundens och den egna verksamhetens användare genom olika kanaler. De hanterar  incidenter, ärenden, förfrågningar och återställer funktionalitet så fort som möjligt för att minimera påverkan för vår kund och den egna verksamheten. 

Är du en teknikintresserad kommunikativ och serviceinriktad person som månar om relationer till såväl arbetskamrater som kunder då kommer du passa utmärkt hos oss.

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Vårt namn

GDM är en förkortning för Gustafsson Data och Musik. Vår VD och grundare är en suverän trummis.

130 medarbetare

Från en medarbetare 1992 är vi nu ca 130 och blir ständigt fler. Vi har kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå, Gävle och Stockholm.

"Hemma-hos" känsla

Vi har fantastiska kontorslokaler som förmedlar en mysig "hemma hos" känsla med sköna miljöer att jobba, träffas och trivas i.  Vårt Sundsvallskontor utsågs till de fjärde snyggaste i tävlingen Sveriges snyggaste kontor!

Utvecklas hos oss

Hos oss finns goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och du får jobba med många spännande kunder inom olika branscher.

Kul tillsammans

Vi tror på glädje och gillar att ha kul tillsammans. Vi firar, har afterworks, grillar, tränar, spelar musik ihop och umgås gärna även efter arbetstid.

Egen studio

Vi har egen studio för produktion av foto och film. Dessutom eget GDM band med egen scen och grym ljudanläggning.