Sundsvall

I staden mellan bergen, Sundsvall, har vi vårt huvudkontor som är centralt beläget på Södra Järnvägsgatan 37.

Här arbetar merparten av våra medarbetare med en bred variation av yrkesroller inom både support, infrastruktur, drift, tjänsteutveckling, och försäljning. Här finns även våra stödfunktioner som ekonomi och HR & kommunikation placerade. 

Enligt många har Sundsvallskontoret en "wow" faktor och bland det finaste de sett. Vi själva är benägna att hålla med. Lokalerna är trivsamma, moderna och inbjudande med många olika miljöer att utföra sitt arbete i. Många av oss stannar gärna kvar på kontoret efter arbetsdagens slut för att spela biljard, mysa vid brasan, köra en låt från vår scen eller bara umgås med härliga kollegor. 

 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Jobbtitel
Jobbkategori
Ansök senast
Jobbkategori: Leverans
Ansök senast: 2023-04-13

Är du en driven person med en passion för IT som trivs i en prestigelös miljö? Då har du hittat rätt!

 

Om uppdraget
I rollen som IT-infrastrukturtekniker får du en betydelsefull och stimulerande roll i ett spännande företag med en platt organisation. Du blir en viktig spelare med stort eget ansvar och frihet. Tillsammans med dina kollegor på GDM levererar vi framtidens IT-lösningar till våra kunder.

I rollen som IT-infrastrukturtekniker har du varierande arbetsuppgifter som t ex:

 • Installation, konfiguration och felsökning i interna och kundmiljöer
 • Livscykelhantering av befintliga miljöer
 • Införande- och transformationsprojekt internt och med kund
 • Förbättringsarbete och automatiseringar

En viktig del av ditt arbete är att omvärldsbevaka och följa ny teknik för att kunna hjälpa våra kunder att på ett smartare sätt nyttja olika it-lösningar.

Genom variationen av kunder som arbetar i olika branscher samt bredden av uppgifter, ges goda möjligheter till utveckling. Vi arbetar flexibelt – både internt och i våra kundleveranser – och ser helst att du har körkort för att kunna vara en del i en kundnära leverans.

Alternativa placeringsorter på något av våra kontor i Umeå eller Östersund är också möjligt.

Bli vår nästa GDMare
Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse av teknik och IT men också har förmågan att leverera så att kunderna blir mer än nöjda.

För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken på teknik och ha viljan att lära dig nya saker och vilja utvecklas. Dessutom triggas du av utmaningar och problemlösning. Din styrka är att bibehålla lugnet även vid ansträngda situationer och den teamspelare du är samarbetar du på ett föredömligt sätt med både kollegor och kunder.

Vi ser att du har goda kunskaper och erfarenhet av Microsoft Windows Server. Det är bra om du har erfarenhet av någon/några av nedanstående områden:

 • Virtuella driftmiljöer 
 • Microsoft Active Directory, ADFS, DNS och PowerShell. 
 • Nätverk (TCP/IP, switching, routing och brandvägg i datacenter-miljö) 
 • Microsoft SQL Server 
 • Publika molntjänster (Azure/Microsoft 365)

Har du någon certifiering inom någon av de olika teknikområden som är relevanta, så är det självklart en fördel. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och kunna tala och skriva obehindrat på engelska.

Vi erbjuder dig

En välkomnande arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att tillsammans med oss växa inom det område du brinner för. Vi har självklart kollektivavtal och erbjuder vid sidan om ett fantastiskt arbetsklimat även ett bra förmånspaket och stort fokus på kompetensutveckling.

Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är stolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.

Om GDM

Vår målsättning är att alla våra medarbetare ska tycka att det är roligt att arbeta på GDM. Trots att vi är över 100 personer i Sundsvall så råder en “alla-känner-alla-stämning” på kontoret.  På GDM finns det heller inga gränser för hur långt du kan nå.
Vi värderar vår personal  högt och jobbar aktivt med at våra medarbetare alltid ska känna ett stöd i sin utveckling, både kompetensmässigt och på ett personligt plan. 

Grymma kollegor, flexibel arbetsmiljö och ett av Sveriges snyggaste kontor väntar på dig! Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Välkommen med din ansökan!

 

Din ansökan:
Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 100 %
Anställningsform: Tillsvidare
Placeringsort: Sundsvall
Kontaktperson: Johan Wängdahl; Teamchef, e-post: johan.wangdahl@gdm.se eller Mikael Gustavsson; Teamchef, e-post mikael.gustavsson@gdm.se

Ansökan görs på vår hemsida gdm.se/. Klicka på knappen "ansök" i annonsen för aktuell tjänst. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer hålls löpande.

Jobbkategori: Försäljning & Marknad
Ansök senast: 2023-04-02

Vill du vara med att påverka och vara en del av ett framgångsrikt, spännande och kundorienterat sälj & marknadsteam?
Det här är då tjänsten för dig!

Om uppdraget

I rollen som affärsansvarig ansvarar du för att hantera nya och befintliga kunder och affärsmöjligheter. Du skapar långsiktigt värde för både små och stora företag, det i kombination av din fingertoppskänsla, strategiska förmåga och passion för kundnärhet, levererar du tjänster och rådgivning inom våra områden; Infrastruktur och drift, Support, Arbetsplats och Säkerhet.

Du erbjuder lösningar som ger kunden större trygghet, färre problem. Du blir en nyckelspelare och tar hand om helheten, håller ihop affären och tar ansvar för att det fungerar på ett effektivt och smidigt sätt så att våra kunder kan sova lugnt om natten.

Att du brinner för långsiktiga och givande affärsrelationer, där du med din sociala kompetens och närvaro, bygger ett starkt förtroende hos kund, partner och våra leverantörer ser vi som en självklarhet. Du kommer tillsammans med teamet att delta i försäljningsmöten och följa upp potentiella affärsmöjligheter. Andra exempel på arbetsuppgifter är:

 • Arbete med befintliga och nya kunder
 • Upprätta offerter och avtal
 • Upprätthålla god service mot kunder och interna beställare
 • Arbete i vårt CRM-system 

Bli en GDM´are

Vi tror att du tidigare har arbetat som affärsansvarig eller i en liknande roll. Du är van att kommunicera på ett tydligt och bra sätt på svenska, men även på engelska.

När det gäller personliga egenskaper så är behöver du vara driven, uthållig, strukturerad. Med stort engagemang kan du driva processer genom hela säljresan från start till mål.

Vidare behöver du sätta dig in i kundens verksamhet samt kartlägga nuvarande behov och du arbetar på så vis fram den bästa och mest affärseffektiva lösningen för att skapa mervärde för kunden. Du är lösningsorienterad, kommunikativ, ödmjuk och skapar tillit och förtroende i dina relationer. Du levererar kvalitet, är noggrann, tar ansvar och satsar helhjärtat på dina uppdrag.

För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken på teknik och ha viljan att lära dig nya saker och utvecklas. Dessutom triggas du av utmaningar och problemlösning. Du har förmågan att bibehålla ett lugn även vid ansträngda situationer.

Vi erbjuder dig

En välkomnande arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Du kommer att ingå i vårt härliga säljteam med 12 personer.

Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är stolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.

Om GDM

Våra kontor sträcker sig från Stockholm i söder till Umeå i norr, med huvudkontoret i Sundsvall. Idag är vi cirka 140 medarbetare.

Vi på GDM brinner för att hjälpa våra kunder med deras IT-vardag och en säkrare digitaliseringsresa. Vi gör det genom att leverera funktionell it inom infrastruktur & drift, supporttjänster, digital arbetsplats och cybersäkerhet.

Med stort engagemang levererar vi säkra och anpassade IT-lösningar oavsett om de är lokala, publika eller både och (hybrida). Det finns en gedigen driftkultur och många års erfarenhet av att leverera it som tjänst. IT-säkerhet är extremt viktigt idag och vi är säkerhetsprövade och finns i säkerhetsklassade lokaler och datahallar.

Din ansökan

Sista ansökningsdag är 2023-04-02. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Larsmarker på fredrik.larsmaker@gdm.se alt. 073-059 45 70. 

Grymma kollegor och ett av Sveriges snyggaste kontor väntar på dig! Välkommen med din ansökan.

 

Vi sätter värde på

Kundnärhet

Vi underlättar våra kunders IT–vardag - som GDMare förväntas ett starkt kundfokus med förståelse för våra kunders behov.

Vi värdesätter god kommunikationsförmåga och leveranssäkerhet i arbetet med att förvalta det förtroende vi får av våra kunder.

 

Relationer och omtanke

Vi bryr oss om kunden och varandra som kollegor – vi värderar goda och långvariga relationer, är måna om vår kultur och bemöter varandra med respekt.

Innovation och utveckling

Vi värdesätter en stark drivkraft att vilja utveckla och utvecklas.

- vi utmanar oss själva, är nytänkande och öppen för nya lösningar och möjligheter.

Ansvar och engagemang

Som GDMare bär varje person på ett ansvar och engagemang både gemensamt och individuellt.

Tillsammans bygger vi tillit och säkrar det vi lovat.

Våra kontor

Här hittar du våra fem kontor i Stockholm, Sundsvall, Östersund, Gävle och Umeå