GDM har siktet inställt på att bli Sveriges bästa leverantör av funktionell IT. Registrera dig och prenumerera på våra lediga tjänster.

Håll koll på kommande tjänster.

Sundsvall

I staden mellan bergen, Sundsvall, har vi vårt huvudkontor som är centralt beläget på Södra Järnvägsgatan 37.

Här arbetar merparten av våra medarbetare med en bred variation av yrkesroller inom både support, infrastruktur, drift, tjänsteutveckling, och försäljning. Här finns även våra stödfunktioner som ekonomi och HR & kommunikation placerade. 

Enligt många har Sundsvallskontoret en "wow" faktor och bland det finaste de sett. Vi själva är benägna att hålla med. Lokalerna är trivsamma, moderna och inbjudande med många olika miljöer att utföra sitt arbete i. Många av oss stannar gärna kvar på kontoret efter arbetsdagens slut för att spela biljard, mysa vid brasan, köra en låt från vår scen eller bara umgås med härliga kollegor. 

 

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

Vi sätter värde på

Kundnärhet

Vi finns för att underlätta våra kunders IT-vardag – som GDMare förväntas du ha ett starkt kundfokus, arbeta nära våra kunder och förstå på vilket sätt vi kan göra skillnad i deras verksamhet.

Vi sätter värde på god kommunikationsförmåga och leveranssäkerhet i arbetet med att förvalta det förtroende vi får av våra kunder. 

Relationer och omtanke

Vi bryr oss om våra kunder och varandra som kollegor och sätter stort värde på goda och långvariga relationer. 

Vi är måna om vår kultur, är ödmjuka och visar omtanke i vardagen. Det ska alltid kännas gott att som kollega eller kund möta en GDMare. 

 

Innovation och utveckling

I vår bransch kan det som är aktuellt idag vara passé imorgon därför behöver vi utmana oss själva, vara nytänkande och öppen för nya lösningar och möjligheter. 

Vi värdesätter en stark drivkraft att vilja utveckla och utvecklas. Hos oss ges varje medarbetare möjlighet till det och växa in i nya roller.

Ansvar och engagemang

Hos oss är varje enskild person med och gör skillnad – det innebär både möjligheter men också ett individuellt ansvar och engagemang.

Med ett gemensamt ansvar och ett starkt engagemang för våra kunder bygger vi tillsammans tillit och säkrar att vi håller vad vi lovat. 

Våra kontor

Här hittar du våra fem kontor i Stockholm, Sundsvall, Östersund, Gävle och Umeå